Schrijven voor een vaste prijs

! Vanaf 1 januari 2020 zijn mijn tarieven meer marktconform.

Uw (SEO-)webtekst schrijven doe ik vanaf 20 cent per woord. Wilt u daarnaast dat ik mensen interview, een consentstrategie opzet of uw tone of voice (schrijfstijl) vastleg? Dan reken ik een uurtarief van €50. Van tevoren geef ik een duidelijke indicatie van wat het u gaat kosten.

Werkt u liever met een vaste projectprijs? Graag spreek ik een totaalprijs met u af. Neem hiervoor vrijblijvend contact op!

Redactiewerk

Teksten corrigeren, redigeren en/of herschrijven kost €9 per pagina. Hierbij heeft u de keuze om SEO te laten meenemen. Ik zorg er dan voor dat zoekmachines smullen van uw teksten en ze hoger in de zoekresultaten tonen!

Social media

De ene social mediapost is de andere niet. De ene keer ben ik een halfuur bezig met het zoeken naar de juiste afbeelding en bij een andere post is het binnen vijf minuten gepiept. Een groot verschil, niet? Toch reken ik voor elke tweet, Facebook- of Instagrampost hetzelfde tarief, namelijk €10.

Uiteraard help ik u graag met zaken die komen kijken bij het inzetten van social media. Een social media-strategie die past bij uw doelen? Een boeiende contentplanning? Dit alles tegen een uurtarief van slechts €50.