Taalmuis | uw tekstschrijver uit Oss 

Claudia Kuijs-Grannetia tekstschrijver en redacteur Oss

Kort, maar krachtig

Met mijn 1.46 meter laat ik me het best typeren als: ‘kort, maar krachtig.’ Net als mijn teksten. Ik geloof in de kracht van bondigheid: hoe korter uw tekst, des te krachtiger uw boodschap.

 

Oog voor detail, hart voor inhoud

Vandaar dat mijn teksten een heel stuk korter zijn dan u wellicht gewend bent. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de inhoud en zonder details uit het oog te verliezen. Zo blijft het uw verhaal, maar krachtiger verpakt.

Mijn missie: een begrijpelijke én vlotte tekst schrijven. Uw verhaal, krachtig verpakt. Zodat u uw lezers raakt én vasthoudt.

Schrijven met persoonlijk tintje

Hoe wilt u dat ik met u omga als klant of opdrachtgever? Eerst kennismaken bij een kop koffie of een snelle briefing via de mail? Ik sta voor alles open. Graag luister ik naar uw volledige verhaal. Dan weet ik wat u wilt vertellen en kan ik dit vertalen naar die ene tekst waarin u zich herkent.

Verschillende opleidingen

Zes jaar was ik toen ik voor het eerst een ‘nieuwsbericht’ schreef. Sindsdien heb ik heel wat stappen gezet op het schrijverspad. Zo volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van schrijven: Schrijven voor het web, Journalistiek en nieuwe media, Digitale marketing, Nima-A Communicatie, Nima-B Communicatie en Helder Schrijven voor de overheid.

Toonaangevende opdrachtgevers

Ik begon op mijn negentiende aan de studie geschiedenis met één droom voor ogen: schrijver worden. Een droom die nu écht binnen handbereik komt. De afgelopen jaren heb ik als tekstschrijver en redacteur gewerkt voor diverse werk- en opdrachtgevers, waaronder:

  • Provincie Gelderland
  • Rijkswaterstaat
  • Ministerie van Economische Zaken
  • Festival 5d
  • Katholieke Raad voor Israël

Klik hieronder om mijn CV te bekijken.