Uitnodiging oud-collega’s HdP

 

Beste oud-collega,

In 2015 begonnen de verbouwingen aan het Huis der Provincie: het oorspronkelijke gebouw werd gerenoveerd en verbonden met een nieuwbouw. Twee jaar later is het vernieuwde Huis der Provincie af en daar zijn we trots op! Daarom nodigen we je graag uit om dit feestelijke moment samen met ons te vieren tijdens het Open Huis Gelderland nodigt uit op zaterdag  30 september.

Programma

De deuren staan voor je open vanaf 11.00 uur. Allereerst heet de Commissaris van de Koning Clemens Cornielje je welkom tijdens een  besloten ontvangst op de Zuidgalerij. Aansluitend krijg je tijdens de rondleidingen de unieke kans om alle bijzonderheden van het nieuwe gebouw te leren kennen.

Rondleidingen en andere activiteiten 

De rondleidingen eindigen om 12.30 uur. Hierna heb je nog volop gelegenheid om te genieten van alle andere activiteiten die we tijdens het Open Huis organiseren. Woon bijvoorbeeld de speciale College tour bij waar Gelderlands bekendste journalist Harm Edens de Commissaris van de Koning aan de tand voelt. Ontdek de rijke historie van architect Gispen en zijn creaties in de tentoonstelling. Of geniet van de Gelderse keuken bij de proeverij met uitzicht op de Markt. Het volledige programma vind je op www.gelderlandnodigtuit.nl.

Graag tot ziens op zaterdag 30 september!

Vragen? 
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met het bureau dat de organisatie voor ons verzorgt: SPITZ congres en event : 070 360 97 94.