– Webtekst trike gordel 

Bent u een trike aan het bouwen en heeft u een sterke trike gordel nodig? Of heeft uw problemen met uw eigen gordel? Kijk snel bij onze producten. Wij hebben gordels in alle soorten en maten, voor alle motorvoertuigen. Dus ook voor uw trike. Wanneer u een trike gordel monteert, hoeft u volgens de regels geen helm meer te dragen.

Veilige gordels met E4-keurmerk

Vanzelfsprekend stelt u hoge eisen aan uw trike gordel. Zo wilt u dat niet alleen u, maar ook uw kinderen, neefjes en nichtjes veilig mee kunnen op de trike. De GordelSpecialist maakt dit mogelijk. In ons assortiment vindt u uitsluitend gordels met het universele E4-keurmerk. Gordels met dit kwaliteitskeurmerk zijn goedgekeurd door de RDW en mag u volgens de regels in Nederland gewoon monteren.

Trike gordels goedkoper dan bij concurrenten

Naast veilig zijn onze (trike) gordels goedkoper dan bij de concurrent. Zo betaalt u bij andere aanbieders al snel een fortuin voor de originele gordels, terwijl wij vele malen voordeliger zijn met onze universeel goedgekeurde E4-producten. Een voorbeeld: voor een driepuntsgordel betaalt u bij AutoStyle snel €55, waar u bij ons al uit de voeten kan met €25.

Gordelverlengers voor uw trike gordel

Zijn onze gordels niet lang genoeg voor uw trike? Neem eens een kijkje bij onze gordelverlengers. Hiermee kunt u uw trike gordel tot wel 30 centimeter verlengen. Uitermate geschikt voor brede zitplaatsen of wanneer er een armsteun in de weg zit. Uiteraard zijn al onze verlengers gemaakt van goedgekeurde E4-materialen die autofabrikanten ook gebruiken.

Maatwerk voor u

Een tevreden klant is voor ons prioriteit nummer 1. Vindt u op onze website niet precies wat u zoekt? Past een andere kleur beter bij het interieur van uw trike of wilt u langere of juist kortere gordels? Ook daar weten wij raad mee. GordelSpecialist levert maatwerk dat exact is afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem hiervoor contact op via 085 – 060 14 50 of info@gordelspecialist. Ook kunt u sinds kort met al uw vragen terecht op WhatsApp 06 – 49 13 88 15.

Trike een motorvoertuig volgens de wet

Al onze gordels zijn geschikt voor uw trike. Volgens de Nederlandse wetgeving is een trike een gemotoriseerd voertuig op drie wielen. Deze kunt u enkel besturen als u beschikt over een rijbewijs-B. Bovendien bent u verplicht om tijdens het rijden helm óf gordels te dragen. U kunt een trike zelf bouwen uit het voorste deel van een motorfiets en het achterste gedeelte van een auto. Soms bestaat het voertuig enkel uit motorfietsonderdelen.