Webtekst subsidie jonge landbouwers

Heeft u de subsidie Jonge Landbouwers ontvangen en wilt u deze inzetten voor zonnepanelen? Dan staat u voor een belangrijke keus: welk bedrijf gaat uw zonnepanelen installeren? Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld is hierbij een uitstekende optie. Wij zijn de agro-specialist op dit gebied.

Bij agrariërs in heel het land

Van boerenbedrijven in Noord-Groningen tot het zuidelijkste puntje van Zeeland: wij adviseren en installeren zonnepanelen bij agrariërs in heel Nederland. Daarbij hebben we goed oog voor de hoge eisen die u stelt aan zonnepanelen op uw boerderij. Door omstandigheden als stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepaneleninstallaties het zwaarder te verduren. Daarom bieden wij u alleen de beste kwaliteit zonnepanelen met de hoogste opbrengstgarantie, waarbij we u al het werk uit handen nemen.

Canadian Solar zonnepanelen geschikt voor uw boerderij

Een goede kwaliteit én hoge opbrengst voor u is onze prioriteit nummer 1. Om die reden werken wij uitsluitend met Canadian Solar zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben als een van de weinigen zware tests voor ammoniak, stuifzand en zoute nevel doorstaan. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik binnen uw agrarisch bedrijf.

Hoge opbrengst door effectieve combinatie

Een mooi bijkomend voordeel is de effectieve combinatie met omvormers van ABB/Power-One. Onafhankelijk Duits onderzoek wijst uit dat deze combinatie de meeste energie in kilowatturen (kWh) oplevert. Uit eigen onderzoek met het Solar-Log monitoringssysteem blijkt zelfs dat de jaaropbrengst van onze installaties gemiddeld maar liefst 11,4% hoger ligt dan wat wij u beloven in onze offerte.

De specialist voor uw boerenbedrijf

Een zonnepaneleninstallatie met een hoge opbrengst vraagt veel vakkennis en ervaring. Precies om die reden werken wij alleen met specialisten die hart hebben voor hun vak, beschikken over de juiste opleiding en luisteren naar uw wensen en behoeften. Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via 088-0023900 of info@zonnepanelenophetdak.nl.

Subsidie voor landbouwer jonger dan 40

Wilt u ook gebruikmaken van de subsidieregeling Jonge Landbouwers? U kunt de subsidie aanvragen als u jonger bent dan 40 jaar en minder dan drie jaar geleden een boerenbedrijf hebt overgenomen of gestart. Hiermee investeert u in gebouwen, grond, machines of verplaatsbare installaties. In totaal zijn er 20 categorieën waarvoor u de subsidie kunt krijgen. Zonnepanelen zijn er een van.

Vraag aan tot en met 16 januari

U kunt de Jonge Landbouwerssubsidie van 1 december 2016 tot en met 16 januari 2017 aanvragen via Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie bedraagt 30% van uw investering, met een maximaal subsidiebedrag van €20.000 en een minimum van €10.000. Hiermee geeft de overheid agrariërs een steuntje in de rug om hun bedrijf te moderniseren of te verduurzamen. Zij zijn immers de toekomst van onze voedselvoorziening en wereldberoemde sierteelt.