Ook alles uit uw teksten halen? 

Graag zet ik mijn tanden in uw verhaal. Door me te verdiepen in het onderwerp en uw boodschap helder te krijgen. Vervolgens maak ik er een vlotte tekst van die uw lezers woord voor woord verorberen, zodat zelfs de laatste letter wordt gelezen!

Tekstwerk verzorgd door Taalmuis | tekstschrijver en redacteur uit Oss

Toegankelijk schrijven

Mijn kracht ligt in het vertalen van complexe (beleids)informatie naar prettig leesbare plannen, rapporten, handleidingen, (formele) brieven, blogs, (SEO-)webteksten en sfeerverslagen van bijeenkomsten en complexe vergaderingen.

Wilt u een ander soort tekst? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Redactiewerk verzorgd door Taalmuis | Tekstschrijver en redacteur uit Oss

De rode pen: redactiewerk

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het herschrijven, bijschaven of redigeren/corrigeren van uw tekst. Daarmee behoren taal- en spelfouten tot de verleden tijd. Ook uw woordgebruik, toon en tekststructuur ontsnappen niet aan mijn aandacht.

Oral history | schrijven over uw geschiedenis door Taalmuis. Tekstschrijver en redacteur uit Oss.

Oral history

Laat mij uw geschiedenis tot leven brengen via persoonlijke interviews. Als afgestudeerd historica en schrijver weet ik de juiste historische verbindingen te leggen, goed door te vragen en verhalen om te zetten naar informatieve of verhalende interviews en artikelen

social media teksten, sociale media teksten, teksten voor social media

Social media

Wilt u social media inzetten? Ik ken alle ins en outs van de belangrijke social media-kanalen en denk graag mee over dé strategie die bij past bij uw organisatie. Ook schrijf ik die ene Facebookpost  of tweet die uw volgers massaal liken, delen en retweeten.